Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Hotel Loža

Destinácia: Chorvátsko, Pag, Novalja
Kód zájazdu: 1056105
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Loža

TV domáce zviera chladnička,minibar bicykle minigolf bowling volejbal aerobik stolný tenis tenis parkovisko fitness centrum internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od pláže: 350 m
Hotel priamo v centre Novalje, 350 m od pláže, hostia hotela majú voľný vstup do kempu Straško vzdialeného 900 m, kde sú k dispozícii rôzne športoviská, aj pláž pre naturistov, pláž je ocenená Modrou zástavou. Z Novalje premáva na pláž Straško turistický vláčik každú hodinu (do 24:00 h).

Hotel Loža je novo zrekonštruovaný hotel v centre mesta Novalja, s priamym výhľadom na prístav. Hotel Loža presviedča predovšetkým svojimi službami, dobrou polohou, skvelým výhľadom a čo je najlepšie? V letnej sezóne je nonstop zábava na pláži Zrče - 2,5 km od Novalje. Autobus z Novalje na pláž Zrće premáva celý deň v 20 min. intervaloch.

VYBAVENIE: reštaurácia, aperitív bar, internetová kaviareň, dve veľké terasy s pohľadom na more, zmenáreň, Wi fi pripojenie zadarmo, hotelové parkovisko za príplatok

UBYTOVANIE:
Hotel ponúka 40 izieb s 90 lôžkami. Môžete si vybrať medzi izbou s výhľadom na mesto alebo na more, trojlôžkové izby s výhľadom na mesto alebo more alebo štvorlôžkové izby. Všetky izby sú vybavené mini chladničkami a TV s plochou obrazovkou, klimatizáciou.

STRAVOVANIE: raňajky a večere formou bufetu

ŠPORT A ZÁBAVA: v blízkom kempe Straško je 11 tenisových kurtov aj s osvetlením, stolný tenis zdarma, ihrisko na basketbal, volejbal, futbal, plážový volejbal, minigolf, požičovňa bicyklov a skútrov, bowling, fitnes, vodné športy a atrakcie, aerobik, aqua aerobik, animácie.

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Booking