Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Apartmány Vila Maia

vnútorný bazén vnútorný bazén vnútorný bazén vnútorný bazén vnútorný bazén Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Vila Maia Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum Syra Wellness centrum
Destinácia: Slovinsko, Pobrežie, Strunjan
Kód zájazdu: 1056263
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Vila Maia

TV aromaterapia práčovňa, čistiareň chladnička,minibar kasíno bicykle kozmetický salón garáž salón krásy jacuzzi, vírivka ajurvéda masáž sauna wellness, spa parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub detský kútik detský bazén štrková pláž trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2,5 km
Vzdialenosť od pláže: 120 m
Vila Maia je moderný apartmánový dom, ktorý je vhodný pre rodiny s deťmi, pretože je blízko hotelovej pláže a vonkajšieho bazéna. Bujná stredomorská vegetácia poskytuje dokonalý úkryt pred slnkom. Nachádza sa iba 150 m od hotela Salinera, kde nájdete komplexné hotelové služby a Syra Wellness centrum, v unikátnom zelenom prostredí bioenergetického komplexu, 120 m od prírodnej štrkovej pláže, medzi Izolou a Portorožom v blízkosti národného parku Strunjan. 

VYBAVENIE: hotel - reštaurácia s terasou, internetový kútik, kiosk, sejf na recepcii, WI fi na recepcii zdarma, plážový bar, konferenčná miestnosť, parkovisko pri apartmánoch

UBYTOVANIE: Vila Maia má 9 apartmánov. Apartmány sú veľmi priestranné a moderné. Sú vhodné najmä pre rodiny s deťmi, ktoré radi trávia svoju dovolenku v atraktívnom prírodnom prostredí. Každý apartmán je vybavený klimatizáciou, umývačkou riadu, SAT TV a telefónom, fénom.
apt  A4 pre 4-6 osôb - 52 m2: obývacia izba a spálňa, 4 lôžka a 2 prístelky pre deti do 10 r., kúpeľňa s vaňou, kuchynská linka, terasa alebo balkón.

apt  A6 pre 6-8 osôb - 62 m2:obývacia izba a dve spálne, 6 lôžok a 2 prístelky pre deti do 10 r., kúpeľňa s vaňou, kuchynská linka, terasa alebo balkón.

STRAVOVANIE: individuálne alebo možnosť doplatenia polpenzie, príp. plnej penzie

ŠPORT A ZÁBAVA: Syra Wellness centrum - vnútorný bazén s terasou, detský bazén, sauna, vírivka, masáže, rôzne druhy terapií, psychoterapia, aqua detox, relaxačné techniky, masáže, akupresúra, kozmetické a skrášľovacie procedúry, bioenergetický park, vonkajší bazén, detský bazén, detské ihrisko, úschovňa bicyklov

Hotel Salinera získal certifikát "bike-friendly hotel" v kategórii dvoch kolies. To znamená, že spĺňa požiadavky cyklistov v súvislosti s kvalitou  dostupných služieb, ako sú:
prenájom bicyklov rôznych veľkostí, vrátane bicyklov pre deti, požičovňa, pranie a servis cyklistického oblečenia, tiesňové volanie v prípade technických problémov, cyklistický kútik so všetkými potrebnými informáciami pre objavovanie regiónu a Slovinska, výlety so sprievodcom v každom počasí, pripravené programy pre výlety na bicykli, organizácia výletov so sprievodcom (po predchádzajúcej rezervácii), prístup k webovej aplikácii, ktorá umožňuje individuálne plánovanie cyklistických výletov, špeciálna gastronomická ponuka a wellness spa pre cyklistov.

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Booking