Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Camping San Marino Resort

karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I
Destinácia: Chorvátsko, Rab, Lopar
Kód zájazdu: 1112368
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping San Marino Resort

TV domáce zviera basketbal chladnička,minibar minigolf diskotéka potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf biliard jazda na koni futbal volejbal wellness, spa aerobik stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka animačný program klimatizácia
Autokemp San Marino predstavuje plochu 12 hektárov rozkladajúcich sa na piesčitej rovine s topoľmi a píniami. Ponúka nádherné panorámy a krásne piesočnaté pláže. Psy sú tu veľmi vítanými hosťami a môžu sa vziať na pláž vo vyhradených priestoroch.
VYBAVENIE:
reštaurácia, stánok so zmrzlinou, trh, pekárne, bar na pláži, ovocný trh, trh s rybami, bankomat, kiosk, ambulancie, internet len na hlavnej recepcii za poplatok, W-LAN, Hotspot len pri hlavnej recepcii, zrenovované sociálne zariadenia
1,5 km dlhá, 50 m široká piesočná pláž ("Rajska Plaža"), mierny vstup, šmykľavka s malým bazénom (ohraničené a za poplatok), vlastná pláž pre psíkov a psie sprchy.
UBYTOVANIE:
Karavan Model 1++ - 14,3 m2 obytnej plochy
Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, je luxusnou verziou našich karavanov a ponúka manželskú posteľ, 3 lôžkovú posch. posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom a vstavanú, vyprázdnenú kempovú toaletu. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.
Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 2 dospelí, 3 deti

Mobilný dom Model A –  24 m2 obytnej plochy
Priestranné a plne vybavené štandardné mobilné domy s klimou ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu (kuchynská linka so sporákom /plyn alebo elektrina/, s chladničkou), vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC. Terasa je malá oáza relaxu. Elektrické pripojenie so zásuvkami. Väčšinou s TV.
Krytá terasa, tieň
Kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

Mobilný dom Model I –  32 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 3 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2x 2 samostatné postele), obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou (fén) a samostatná toaleta,  jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie. Elektrické pripojenie so zásuvkami.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 6 dospelích

ŠPORT A ZÁBAVA:
tenisové kurty, minigolf, tenisová škola, stolný tenis (všetky s osvetlením), malý futbal, basketbal, plážový volejbal, Jogging, aerobic, biliard, jazda na koni (15km), vodné, detské ihrisko, požičovňa člnov (vodných skútrov, vodných bicyklov, lodiek s veslama a motorových člnov), kurzy surfovania, živá hudba, nočný klub, diskotéka, animačné programy (júl / august), škola potápania (100m). Centrum s animačným programom, detské ihriská, wellnes centrum.

V okolí:
miesto Lopar (5 minút pešej chôdze), les "Dubdovo", Rab (12km), okolité ostrovy, ako napríklad slávne ostrovné väzenie "Goli Otok" a sv. Grgur.

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Booking