Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Švajčiarsko

, autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Luzern, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Bern, staré mesto , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Ženeva, Brunswickov pamätník , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Luzern, Kaplnkový most , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Ženeva, Brunswickov pamätník , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Ženeva, Jet d´Eau , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Ženeva, fontána pred budovou OSN , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Ženeva , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Ženeva, Jet d´Eau , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Vevey, Ženevské jazero , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, čokoládové pralinky , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Vevey, Ženevské jazero , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, čokoládové pralinky , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Vevey, Ženevské jazero, Alimentarium , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Vevey, Ženevské jazero , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, Vevey, Ženevské jazero , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, čokoládové pralinky , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, mapa , autobusový poznávací zájazd, Švajčiarsko, leták
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266116
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Nádherná krajina ležiaca na úpätí pohoria Alpy, preslávená najmä syrom, čokoládou a bankovníctvom. Program tohto zájazdu zahŕňa také zvučné miesta, ako Ženeva, Bern, či Lucern. Nezabudnuteľný zážitok a predovšetkým príroda, ktorá uchváti každého človeka, veľkého, aj malého. Príjemným bonusom je aj návšteva Lichtenštajnského kniežatstva hneď v úvode zájazdu.

Ubytovanie: 3x v hoteli
Stravovanie: 3x raňajky  


Vaduz - Luzern – Pilatus – Bern – Broc – Vevey - Ženeva


Lichtenštajnsko:

Švajčiarsko:


Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Zastávka v meste Vaduz, v hlavnom meste jedného z najmenších Európskych štátov – Lichtenštajnska. Ubytovanie a nocľah.

2. deň – raňajky, prehliadka mesta Luzern, v ktorom sa nachádza najstarší drevený krytý most – Kaplnkový most s Vodnou vežou, centrum mesta s mestskými hradbami a historickými domami, návšteva katedrály sv. Leodegarda, Jezuitský kostol, Plevový most, v ktorého blízkosti sa v minulosti nachádzali vodné mlyny, Leví pamätník – symbol mesta. Lev bol vyrezaný z prírodnej skaly na pamiatku hrdinskej smrti švajčiarskej gardy. Popoludní jazda najstrmšou zubačkou na svete na horu Pilatus (2128 m n. m.) opradenú mnohými legendami. Naskytne sa neopakovateľný výhľad na známe hory Rigi, Säntis, Titlis a jazero Vierwaldstattersee. Ubytovanie, nocľah.

3. deň – raňajky, presun do hlavného mesta Švajčiarska - Bernu. Prehliadka centra mesta zapísaného na zoznam UNESCO. Vďaka šiestim kilometrom arkád sa staré mesto môže pýšiť jednou z najdlhších krytých obchodných promenád v Európe. Prehliadka hodinovej veže Zytglogge, najvyššia katedrála Švajčiarska Münster, federálny palác, medvedí výbeh na brehu rieky, ružová záhrada - poskytuje pekný panoramatický výhľad na staré centrum mesta. Presun do mestečka Broc, návšteva čokoládovne Cailler. Po prehliadke a nákupoch čokolády a čokoládových dobrôt transfer do mestečka Vevey, ležiaceho pri Ženevskom jazere. Návšteva múzea venovaného práci a životu slávneho komika, režiséra, producenta a hudobného skladateľa Charlieho Chaplina, nachádzajúceho sa vo vile Manoir de Ban s výhľadom na Ženevské jazero. Tu umelec žil posledných 25 rokov svojho života. Vo vile sa zachovalo veľa vecí z jeho života - kreslo, v ktorom sedával, klavír na ktorom hrával, kuchyňa, rodinné fotografie a pod. Vila prešla rozsiahlou rekonštrukciou a premenila sa tým na multifunkčné výstavné priestory s najmodernejšou technikou. V areáli sa tiež nachádza javisko pod holým nebom, či priestory na skúšanie budúcich umelcov. Transfer do hotela, ubytovanie a nocľah.

4. deň – raňajky, prehliadka Ženevy, mesta ležiaceho pri Ženevskom jazere obklopeného pohoriami Álp a Švajčiarskou Jurou. Je sídlom mnohých medzinárodných organizácií, centrom bankovníctva a známe výrobou hodiniek a klenotníctvom. Prehliadka centra mesta, budova OSN, návšteva katedrály sv. Petra, z ktorej veže je jedinečná vyhliadka na Ženevské jazero s fontánou Jet d’eau. Voda z fontány strieka do výšky 140 metrov rýchlosťou 200 km/h a pôvodne slúžila ako poistná záklopka pre vodné zdroje pre mesto. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko.

5. deň – príchod na Slovensko v dopoludňajších hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 130 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 140 EUR/3 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 185 EUR. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Vaduz | Pilatus | Bern | Ženeva

Krajiny

Zobraziť všetky »

Sme členom

Kurzový lístok

Booking