Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Maďarsko - krajina kúpeľov a vína

, autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Keszthely, kaštieľ Helikon , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Tihany, benediktínsky kláštor a Balaton , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Herend, keramika , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Keszthely, kaštieľ Helikon , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Sárvár, kúpele , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Sárvár, hrad , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Tihany, levanduľové polia , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Tihany, historické uličky , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Vesprém, hrad , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Balaton, panoráma , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Badacsony, vinohrady , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Győr, kostol karmelitánok , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Győr, radnica , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Győr, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Hévíz, termálne kúpele , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Badacsony, vinohrady , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Hévíz, termálne kúpele , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Balaton , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, mapa , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, leták
Destinácia: Maďarsko
Kód zájazdu: 1266131
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Spoznávať susedné krajiny nikdy nie je zlý nápad, najmä keď ponúkajú relax a uvoľnenie. Nové miesta a mestá, ochutnávka najlepších vín a oddych počas plavby loďou, či blahodarné kúpanie v termálnej vode.


Ubytovanie: 2x v hoteli

Stravovanie: 2x raňajky


Herend - Vesprém - Tihany - Badacsony - Keszthely - Hévíz - Sárvár - Győr



Doprava:
autobusová

Program:

1.deň – odchod v ranných hodinách, transfer do mestečka Herend, ktoré preslávila miestna manufaktúra založená v roku 1826, špecializujúca sa  na výrobu luxusného, ručne maľovaného porcelánu, návšteva múzea spojená s ukážkou výroby. Po prehliadke presun do „mesta kráľovien“- Vesprému, ktoré bolo podľa legendy postavené na siedmych pahorkoch, prehliadka historického centra mesta. Pokračovanie do malebnej dedinky Tihany, preslávenej levanduľovými poliami a jedinečnou atmosférou, ležiacej na brehu Balatonu. Návšteva opátstva, ktoré sa nachádza na malom vŕšku, odkiaľ sa ponúka nádherný výhľad na okolie. Transfer do jednej z najstarších a najznámejších historických vinárskych oblastí Maďarska – Badacsony. Návšteva vínnej pivnice spojená s ochutnávkou vína. Ubytovanie a nocľah.

2. deň – raňajky, plavba výletnou loďou po najväčšom sladkovodnom jazere v strednej Európe, ktoré je často označované aj ako maďarské more. Jazero je posledným zvyškom mora z treťohôr - Thetys.  Pokračovanie do mesta Keszthely, ku kaštieľu Helikon rodiny Festeticsovcov, ktorý patrí medzi najkrajšie stavby Maďarska. Súčasťou zámockého múzea sú interiéry s dobovým nábytkom, zbierka najcennejších maďarských zbraní, zámocká knižnica, ktorá predstavuje nielen najcennejšiu hodnotu zámku, ale je  s takmer 100 tisíc exemplármi kníh jedinou originálnou zachovanou aristokratickou súkromnou knižnicou v Maďarsku. Popoludní možnosť kúpania a relaxu v kúpeľnom mestečku Hévíz v jazere s termálnou liečivou vodou vhodnou na celoročné kúpanie. Hévíz je najväčším biologicky aktívnym prírodnám jazerom s liečivou termálnou vodou na svete. Je obklopené 50 hektárovým lesom, ktorý zaručuje nezvyčajnú a jedinečnú mikroklímu prostredia. Teplota vody jazera je výsledkom zmiešania studených a teplých  prameňov vyvierajúcich z hĺbky zeme. Večer návšteva vínnej pivnice s ochutnávkou vína. Návrat do hotela.

3. deň – raňajky, transfer do mestečka Sárvár, ktoré sa stalo v rok 2004 členom asociácie Royal Spas of Europe (Kráľovské kúpele Európy). Medzi členov tohto spolku môžu byť prijaté výlučne mestá, ktoré môžu dôveryhodne doložiť úzku kráľovskú väzbu a prevádzkujú kúpele a ubytovacie zariadenia na mimoriadne vysokej úrovni.  Možnosť kúpania v liečivých a wellness kúpeľoch. Presun do historického mesta Győr, ležiaceho na polceste medzi Budapešťou a Viedňou, s nádherným barokovým námestím. Prehliadka historického centra s biskupským hradom, benediktínskym kostolom, či radnicou, ktorá je symbolom mesta. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 UR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň),  orientačná cena vstupov 65 EUR/os. (platba na mieste miestnou menou). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 80 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 75 EUR. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Sárospatak | Tokaj | Miškovec | Eger

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Booking