Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Apartmány Panfilo

Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Caorle
Kód zájazdu: 1274047
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Panfilo

TV domáce zviera chladnička,minibar parkovisko plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia

Popis:
apartmány majú výbornú polohu, nachádzajú sa v tesnej blízkosti pláže v západnej časti a zároveň neďaleko historického centra a nákupných možností.


Vybavenie a služby:
V rezidencii sa nachádza reštaurácia/pizzéria s veľkou panoramatickou terasou a výhľadom na more, výťah, Wi-Fi na prízemí. K dispozícií je parkovisko, plážový servis (za poplatok). Apartmány majú TV so satelitom, klimatizáciu, balkón. Pes možný (za poplatok).


Ubytovanie:
Typ A pre 4 osoby:
štúdio – obývacia miestnosť s dvomi rozkladacími gaučami pre 2 osoby resp. rozkladacím dvojlôžkom a poschodovou posteľou a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), sprcha s WC, klimatizácia, balkón.
Typ B pre 4-5 osôb:
spálňa s manželskou posteľou resp. ďalším samostatným lôžkom, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), sprcha s WC, klimatizácia, balkón.
Typ C pre 6 osôb:
dve spálne s dvomi lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), sprcha s WC, klimatizácia, balkón.

Stravovanie:
bez stravy


Tip:
BENÁTKY - najznámejšia metropola severného Talianska, AQUASPLASH v Lignano - vodný park, CARIBE BAY v Lido di Jesolo – vodný park, jeden z najkrajších a najväčších, VERONA – historické mesto, možná návšteva opery, FLORENCIA – najnavštevovanejšie mesto s množstvom historických pamiatok.

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,10 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 37,97 TRY
Americký dolar  EUR 1,11 USD

Zobraziť všetky »