Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Apartmánova vila Ponte

Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Apartmánova vila PONTE **** Izba:  APT 3 Prestige Izba:  APT 3 Prestige Izba:  APT 3 Prestige Izba:  APT 4-5 DELUXE Izba:  APT 4-5 DELUXE
Destinácia: Chorvátsko, Krk, Punat
Kód zájazdu: 1334032
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmánova vila Ponte

TV chladnička,minibar bicykle diskotéka kajak, kanoe parkovisko internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od pláže: 40 m
Popis:
Situovaná v blízkosti pláže, asi 40m, v centre letoviska  Punat na južnom pobreží ostrova Krk.  Neďaleko sa nachádza kaviareň, cukráreň, pizzerie, reštaurácie, bary, nočný klub, obchodíky, požičovňa člnov a bicyklov. Prostredie je plné zelene, v blízkosti malý ostrov s mužským kláštorom.

Vybavenie:
Vila má 15 apartmánov, vonkajší bazén s ležadlami a krásnym výhľadom na Puntarsku dragu, každý apartmán má vlastné parkovacie miesto. Apartmány sa skladajú z kuchyne  vybavenej všetkými potrebnými kuchynskými spotrebičmi, jedálne, chodby, obývacej izby vybavenej inteligentnou LCD TV a z jednej alebo dvoch spálni, Wifi, klimatizácia. Apartmány v prvom a druhom poschodí sú prístupné výťahom a každý apartmán má vlastnú krytú terasu s výhľadom na more.

Ubytovanie:
APT 3 PRESTIGE - 45m2, pre 3 osoby, jedna spálňa s manželskou posteľou + obývačka s gaučom. APT 4-5  DELUXE - 55m2, pre 4-5 osôb, dve spálne s manželskými posteľami + obývačka s gaučom.

Stravovanie:
Vlastné stravovanie.

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 38,13 TRY
Americký dolar  EUR 1,12 USD

Zobraziť všetky »