Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Andalúzia - to najlepšie z Andalúzie

AND7 AND1 AND2 AND3 AND4 AND6 AND-plaz AND-Ronda AND-Sevilla AND-R
Destinácia: Španielsko, Andalúzia
Kód zájazdu: 1328997
Cena od: 1 299 €
Príplatky od: 190 €
Poznávacie zájazdy
Gastro

Výber termínu

15.05.2024 8 dní Last Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká
29.05.2024 8 dní First Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká
28.08.2024 8 dní First Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká
18.09.2024 8 dní First Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Popis:
Malaga • Ronda • Gibraltar • Cádiz • Jérez de La Frontera • Sevilla • Córdoba • Granada

1. deň:
možný transfer z Bratislavy na letisko do Viedne (za príplatok), odlet z Viedne, prílet do Malagy, transfer do hotela, ubytovanie, nocľah.

2. deň:
raňajky, odjazd do Malagy – slávna promenáda mesta pripomínajúca subtropickú záhradu, rímske divadlo, pevnosť Alcazaba, katedrála La Manquita, individuálny program s možnosťou kúpania, či návštevy múzea Pabla Picassa, návrat na hotel, večera.

3. deň:
raňajky, prejazd cez pohorie Sierra de Ronda do mestečka Ronda. V meste vystavanom nad kaňonom rieky Tajo navštívite jednu z najznámejších a najvýstavnejších arén pre býčie zápasy v Španielsku s múzeom corridy a riečny kaňon s fantastickými výhľadmi na Rondu. Odjazd do britskej kolónie Gibraltar – najjužnejšie miesto európskeho kontinentu so všadeprítomnými opičkami, vyhliadka na prieliv oddeľujúci európsky kontinent od afrického, návšteva jaskyne sv. Michala, presun na ubytovanie, večera.

4. deň:
raňajky, odjazd k prehliadke mesta Cádiz – krásne barokové kostoly, malebné domčeky s ozdobnými balkónmi, veža Tavira, katedrála, individuálne voľno s možnosťou kratšieho kúpania na mestskej pláži. Presun do mesta Jérez de la Frontera, ktoré je preslávené typickým vínom sherry a slávnou jazdeckou školou, prehliadka slávneho vinárstva Tío Pepe s ochutnávkou, odjazd na ubytovanie, večera.

5. deň:
raňajky, odjazd na do hlavného mesta Andalúzie, kúzelnej Sevilly. Z tohto mesta pochádza flamenco, býčie zápasy, Don Juan i Carmen. Prehliadka kráľovského Alcázaru, sídla maurských emirov a španielskych kráľov. Štvrť Santa Cruz s pôvabnými námestiami, jedinečná sevillská katedrála s hrobom Kolumba. Presun na ubytovanie, večera.

6. deň:
raňajky, odjazd do Cordoby, návšteva najznámejšej pamiatky mesta – cordóbskej mešity – La Mezquita. Jediná mešita, ktorá sa zachovala zo španielskeho stredoveku a patrí k najväčším na svete. Prechádzka bielymi uličkami mesta s krásnou kvetinovou výzdobou, presun na ubytovanie v okolí Granady, večera, možnosť návštevy predstavenia tradičného španielskeho tanca flamenca.

7. deň:
raňajky, návšteva mesta Granada. V historickom meste budeme obdivovať goticko-renesančnú katedrálu s kráľovskou kaplnkou, kostol San Nicolás, palác Alhambra s pevnosťou Alcazába, záhradami Generalife a maurskými palácmi. Presun na ubytovanie na pobrežie Costa del Sol, večera.

8. deň:
raňajky, transfer na letisko, odlet z Malagy, prílet do Viedne, možný transfer do Bratislavy.
Stravovanie:
7 x raňajky + 6 x večere

Doprava:
letecká


Poznámky:
Poradie aj deň konania výletov je plne v kompetencii španielskej strany. Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Zľavy:
Zľava SENIOR 55+: -3%/osoba. Zľava verný klient: -3%/osoba.


Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Booking