Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

India - veľký okruh

/uploads/galleries/4917/file.0hlavna-dreamstime_xl_20904121.jpg Vitajte v neuveriteľnej Indii. India je ako iný vesmír. Už po prvom raze sa sem budete chcieť vracať BUBO chodí do Indie už desaťročia a aj túto krajinu s nami zažijete inak. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Uvidíme aj najväčšiu a najkrajšiu mešitu miliardovej Indie Jama Masjid zo 17. storočia. foto: Samuel V sikskom chráme Vám porozprávame o histórii tohto náboženstva, ktoré mnohí pokladajú za agresívne. Dnes z jeho radov však pochádza aj indický premiér. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Pred vstupom Vám BUBO sprievodca vysvetľuje ako sa máme správať. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na tom najmilšom mieste v Delhi. Vyskúšate si prípravu placiek čapátí? foto: Ľuboš Fellner - BUBO V sikhskej gurudware dostane najesť každý pútnik a cestovateľ. foto: Zuzana Hábeková Nákupy na Chandni Chowk ako z klasických orientálnych rozprávok. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Korenia od výmyslu sveta, pestrofarebné šatky a neskutočná tlačenica. V Indii spravíme z každého feš India Gate – symbol nového Dillí. foto: Robert Taraba - BUBO Prejdeme sa ruinami prvej mešity v Indii. 
foto: Samuel Kĺč - BUBO Krásne perzské motívy, vyskladané z pozostatkov bývalých hinduistických chrámov. foto: Samuel Kĺč - Zachovalá, vyše 700 rokov stará detailná výzdoba. Stačí sa zadívať a prenesie vás to do minulosti.
f Dômyselná architektúra a nepriehľadné okná, odkiaľ konkubíny pozorovali život na ulici.
foto: Martin V sále verejných stretnutí. Život ako keby sa tam zastavil.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Do Indie chodíme už dlhé roky a vybudovali sme si tu pevné priateľstvá. Na BUBO sa tu dá spoľahnúť. Zelená brána, tiež nazývaná brána Leheriya (čo znamená: „vlny“), symbolizujúca jar.
foto: Martin Fer Nedostupný vodný palác, ktorý sa vznáša na vodnej hladine pôvodne slúžil ako poľovnícka chata.
foto: Zrkadlový obraz pri západe Slnka. Ideálne podmienky pre fotografov. Vstupujeme do palácu a ideme navštíviť maharadžu.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Dokonalosť sama. Brána Peacock, ktorá predstavuje jeseň.
foto: Samuel Kĺč - BUBO JAIPUR – hlavné mesto púštneho a najpestrofarebnejšieho miesta celej Indie, štátu Rajastan. foto: Sa Chrám vetrov v Džajpure si pozrieme naozaj zblízka. Čo to asi je za stavbu? Neverili by ste, ale práve v Jaipure sú najväčšie slnečné hodiny na svete. f Typický predstaviteľ radžastánu s fúzikom a turbanom.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Šesťuholníková mugalská záhrada s výhľadom na Jaigharstkú pevnosť.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Najfotografovanejšia brána celého Radžastánu - Ganesh pol.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Sheesh Mahal –zrkadlová sieň, ktorej steny sú pokryté zložitou mozaikou črepov, zrkadla a brúseného Unikátne zábery. foto: Martin Ferenčík - BUBO Opustený, no zachovalý kráľovský palác a ukážka precíznej práce architektov. 
foto: Samuel Kĺč - BUB Milodary a obety ťa spasia.
foto: Tomáš Kubuš - BUBO Z terasy uvidíte aj Taj Mahal, len musíte vedieť odkiaľ.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Symbol nekonečnej lásky.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO AGRA: bývalé hlavné mesto ríše. Podrobná prehliadka Taj Mahalu (UNESCO), vraj najkrajšej stavby svet BUBO sprievodcovia tu chodia každý rok a poznajú každý jeho kút. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Detail je dôležitý, hlavne z blízka.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Brána, ktorá za sebou skrýva novodobý div Sveta.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Madam, one Naša veľká cesta do Indie je pre každého kto chce z tejto unikátnej a miliardovej krajiny vytlačiť m Nedobytná pevnosť, ktorá za hradbami skrýva naozaj prekvapivé skvosty.
foto: Samuel Kĺč - BUBO 1 z divov sveta musí byť prísne strážený. Úsmev v Indii je však na prvom mieste.
foto: Ján Zachar - Pohľad, ktorý sa naskytol aj uväznenému Shaha Jahanovi, po dostavaní jeho Taj Mahalu. foto: Robert T Miestny remeselník pri výrobe hinduistické-ho božstva.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Večerná energia spirituálneho mesta.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Očisťujúci plameň, vás zbaví zlých myšlienok.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Budúci indický kaderník, skladá poslednú skúšku - seba-oholenie.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Podľa náboženských princípov sa musia zbaviť starého, aby vzniklo nové.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Oslavy na dillíjskom Rajpath bulvári.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Suvenír z Indie, vždy poteší. Nezabudnite však zjednať cenu. 
foto: Martin Ferenčík - BUBO Detská čistá duša. foto: Martin Ferenčík - BUBO Tu sa nachádzalo bývalé sídlo radžastanských maharadžov.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Indovia hygienu nepodceňujú. Stačí jednorazová prírodná kefka na zuby.
foto: Martin Šimko - BUBO Každodenné zvážanie dreva na spaľovanie pozostatkov.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Ranný pozdrav Slnku na naj posvätnejšom mieste Indie. Surya Namaskar.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Každodenná ranná rutina spojená s očistou tela aj duše.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Aarti je zbožný rituál, ktorý používa oheň ako obetu. Zvyčajne vo forme lampy, pri ktorej kňazi spie Neďaleko Jaipuru BUBO navštevuje nádhernú pevnosť Amber. Pevnosť Amber džípy.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nastupovať, zážitky sú pred nami. Ťava na ceste? Pre BUBO žiadny problém. Na našich zájazdoch zažívame kadečo. Pri ceste z Jaipuru do Dillí objavujeme aj takéto studne. BUBO pomáha miestnym pri výstavbe domu. Je to zábava a skvelý zážitok. India je krajinou s exotickými ľuďmi. Mágia Indie sa premieta aj v jej ľuďoch. Oddych v centre mesta. Trošku si vyhodila z kopýtka. India vie byť aj luxusná. Viac informácii nájdete v doplnkových službách. foto: Lemon Tree Aurangaba Indická pohostinnosť Vás prekvapí. Viac informácii nájdete v doplnkových službách. foto: Lemon Tree Príjemné elegantné prostredie v štýlových hoteloch. Viac informácii nájdete v doplnkových službách. Zaspávajte v luxusných perinách 4* hotelov. foto: Lemon Tree Aurangabad Koloniálny hotel Taj v Bombaji. V celej Indii niet krajšej železničnej stanice, než tej v Bombaji. Dhobi ghát v Bombaji nám vyrazí dych. V Bombaji navštívime aj známy ghát, kde sa perú tony prádla. Spoločne pohľadáme najkrajšie jaskyne tajomnej Adžanty. Adžanta je novinkou v našom programe! Najväčší a dych berúci monolitný chrám na svete.
foto: Katarína Líšková - BUBO Chrámy v Ellore vytesané do skál patria k svetovým unikátom. Kamenné ruiny Ellory a Adžanty budú tou pravou bodkou za exotickou Indiou, ktorú už poznáte dokonalo
Destinácia: India
Kód zájazdu: 1333967
Cena od: 3 865 €
Príplatky od: 935 €
Doprava: letecká
Termín: 10.08.2024 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440377

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Dillí Typ ubytovania:
India, Dillí
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Booking