Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Magické Maroko so Zorou Czoborovou

Magické Maroko so Zorou Czoborovou Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Izba so vstupom do bazénu Rodinná izba Rodinná izba Rodinná izba Rodinná izba Rodinná izba Rodinná izba Rodinná izba Rodinná izba Rodinná izba Izba Izba Izba Izba Izba Izba Izba Izba Izba Izba Izba Izba
Destinácia: Maroko
Kód zájazdu: 1336254
Cena od: 3 339 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Cvičenie

Výber termínu

06.05.2024 12 dní Last Minute 3 339 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Popis:
Deň 1 - Marhaba. Vitajte v Marakéši!
Kto nás pobytom prevedie - Ahoj, ja som ZORA
Legenda legiend, profesionál profesionálov - ZORA CZOBOROVÁ. Štvornásobná majsterka Slovenska vo fitnes a majsterka Slovenska v aerobiku. Zora je právom pokladaná za našu prvú fitnessku. Jej postava zostáva rokmi dokonalá, za čo vďačí poctivému tréningu a pripravenosti. Žena, ktorá je obrovskou motiváciou pre množstvo ďalších žien a vzorom a dôkazom, že zdravý životný štýl a vnútorné radostné nastavenie je jednoduchšie možné v prepojení s pevným, pružným a šťastným telom.

Deň 1 ~ Marhaba. Vitajte v Marakéši!
Prílet letom z Viedne do Marakéšu. Stretneme sa po prílete na letisku a pohodlne sa odvezieme do nášho hotela, kde nás bude čakať uvítací rituál - pravý marocký mätový čaj a typické marocké koláčiky. Náš pobyt začíname spomalením a odpočinkom v našom krásnom riáde a večer pri nádhernom západe slnka si vychutnáme domácu marockú večeru z čistých prírodných zdrojov našej svätyne.


Deň 2 - Mesto zázrakov - Marakéš
Deň 2 ~ Spoznajme mesto ekologickou cestou - peši a na bicykli. Medina, Berberské trhy, mešita Koutoubia.
Raňajky a čaká nás Marakéš. Červené mesto, Dcéra púšte, Bránu do hôr, Perlu juhu a Bagdad západu. Pulzujúce mesto, v ktorom sa vďaka farbám, vôňam, chutiam a zážitkom zosilňujú zmysly. Mesto zázrakov.
Krásy Marakéšu začneme objavovať ekologickým spôsobom. Kto nevyskúša, neuverí. Po 2 hodinách na bicykli Vám garantujeme, že sa budete vedieť zorientovať v starom meste – medine – a budú z Vás praví domáci marrakchi. Spolu s mladými, miestnymi sprievodcami, v príjemnom tempe , objavíme skryté klenoty a zákutia Marakéšu, aké poznajú len miestni a ktoré zvyčajne zostávajú pred turistami ukryté.
Poobede nás čakajú trhy v starej medine, na ktoré si vyčleníme dostatok času. Pretože to, čo tu spolu uvidíme, ďaleko predčí naše očakávania. Nájdeme tu naozaj všetko, na čo si len pomyslíme – nádherné berberské šperky, voňavé koreniny, ručne zdobené šaty ako z 1000 a 1 noci, typické marocké topánky babouche, kožené kabelky, ručne pletené košíky, majstrovsky tepané lampy, sošky z alabastru, drahé kamene a krištály, tradičné berberské koberce. Podvečer návrat na hotel, večera.

Deň 3 - Marakéš - očarujúca krása všade naokolo
Deň 3 ~ Záhrady Majorelle,múzeum YSL, kulinársky kurz varenia
Vstávame za zvuku hlasu muezína, ktorý zvoláva veriacich k modlitbe. Čakajú nás ikonické záhrady Jardin Majorelle a múzeum YVES SAINT LAURENT vo štvrti Gueliz. Po námestí Jemaa El Fna druhé najnavštevovanejšie miesto Marrakéšu. Dar Yves Saint Laurenta mestu, ktoré ho prijalo s otvorenou náručou po veľmi búrlivom období životných zvratov. 300 rastlinných druhov z 5 kontinentov.
Poobede voľný program alebo možnosť absolvovať kulinársky kurz a naučiť sa variť ako domáci Marrakchi. Šafran z Telouine, mäta a olivy z Meknes, pomaranče a citróny z Fes. Maroko a marocká kuchyňa je ako samotná krajina – miesto kontrastov, kde minulosť a budúcnosť tvoria neoddeliteľnú súčasť a sú silne previazané. Kuchyňa, kde všetky chute sú zosilené a kde omamná vôňa korenia nás sprevádza na každom kroku. Kuchyňa,ktorá bola tisíckami rokov ovplyvňovaná kultúrou Berberov, Židov, Arabov. Ponorte sa do tajov marockej kuchyne a naučte sa pripraviť jedlo, ktoré bude nezabudnuteľnou explóziou chutí, vôní a farieb.


Deň 4 - Vysoký Atlas, údolie krásy a kultúra berberov
Deň 4 ~Dedičstvo a odkaz predkov & púšť
Raňajky a vydáme sa spolu preskúmať čistú a neporušenú krajinu, zažijeme zblízka tradičný marocký život a precítime vzrušujúce scenérie majestátneho pohoria Vysoký Atlas.
Myslíte si, že koberce s Vami nič nerobia? Až sa napojíte na odkaz predkov cez ich mocnú mágiu verte, že všetko bude inak. Celý tento rituál má svoje určité pravidlá. Musíte si na svoj koberec ľahnúť a popremýšľať, dotýkať sa ho nohami, aj rukami, popritom vypiť aspoň dva čaje . A vtedy sa to stane. Váš koberec si Vás sám pritiahne, normálne
ako keď sa stane láska, len toto nie je medzi ženou a mužom ale medzi vami a tým kobercom. Takto to chodí v tejto mocnej magickej krajine - koberec si Vás zavolá v momente, keď ste pripravení cez symboly, farby a odkaz predkov rozsvietiť a aktivovať ďalší diamant Vašej duše.
Obedujeme v srdci berberskej dediny. SKRYTÝ POKLAD V POHORÍ ATLASU, NEOČAKÁVANE TICHÁ SVÄTYŇA, KTORÁ MÁ VÝHĽADY NA HÁJE OLIVOVNÍKOV, MANDĽOVNÍKOV A POMARANČOVNÍKOV A PONÚKA ÚCHVATNÉ VÝHĽADY NA VRCHOLKY HÔR ATLASU. KÚSOK RAJA S DYCHBERÚCÍM VÝHĽADOM NA MAROKO.
Poobede pokračujeme smer kamenná púšť s úžasnou mikroklímou na úpätí pohoria Atlas. Veľkolepé a majestátne miesto, s miliónom hviezd na oblohe. S neuveriteľnou ľahkosťou sa veľmi rýchlo adaptujeme na rytmus púšte. Láska na celý život. Sme na púšti a máme možnosť zažiť jazdu na ťavách. Nebude to len o samotnej jazde – bude to o Príbehu. O silnom príbehu žien - ktoré boli krásne, silné a slobodné a mužov, ktorí poznali Pravdu, rozumeli reči púšte a nasledovali jej znamenia. Príbeh o obchodných karavánach, ktoré putovali nekonečnou púšťou. Voľný program, kúpanie bazéne, hudba, večera a návrat na hotel.


Deň 5 - Presun k oceánu
Deň 5 ~ Príchod do Raja
Raňajky, transfer klimatizovaným minibusom cca 4 - 5 hodín. Náš rezort sa nachádza priamo na pobreží Atlantického oceánu. Zažijete tu relaxačné prostredie priamo na pláži, kde si môžete vychutnať množstvo aktivít, ako je joga a surfovanie alebo upokojujúce masáže, kúpele, jacuzzi, bazén a tiež tropické záhrady. Čaká na vás výnimočné miesto, nezabudnuteľné chvíle, ktoré vám pomôžu načerpať nové sily, vyživiť sa, omladnúť, znovu sa spojiť so sebou a relaxovať. Staňte sa najlepšou verziou seba samého. Sľubujeme, že na všetky tieto vzácne chvíle budete spomínať ešte dlho po návrate domov. Transfer do hotela, ubytovanie, večera. Vitajte v raji.


Deň 6 - 11 - Bezstarotné dni v našom rezorte
Deň 6 - 11 ~ spoločný a voľný program
Spoločný a voľný program .Deň začíname ranným cvičením od 7:30 do 8:30, po ktorom budú nasledovať raňajky do 10:00. Čakajú Vás dni plné Slnka, dobrého jedla, masáží, bazéna, oceánu a dlhej pláže. Popoludňajší program bude od 17:30 do 18:30 a potom spoločná večera v rezorte. Počas pobytu budú možné výlety, počas výletov nie je program.


Deň 12 - Bislama. Zbohom, až kým sa opäť nestretneme
Deň 12 ~ Raňajky a odchod z Maroka
Doprajte si posledné raňajky v krajine krásy a kontrastu predtým, ako Vás Váš súkromný šofér odvezie na letisko. V skutočnosti po 12 dňoch avšak na základe prežitých zážitkov sme tu strávili skoro mesiac. Naším želaním je, aby ste odišli s vedomím, že samotná cesta je cieľom

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Booking