Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Adventné trhy v stovežatej Prahe

Destinácia: Česká republika, Praha
Kód zájazdu: 1350570
Cena od: 149 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Advent

Výber termínu

30.11.2024 2 dni First Minute 149 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Nechajte sa zlákať výletom do adventnej Prahy, zlatého mesta, ktoré si tento prívlastok v čase adventu zaslúži snáď najviac. Magická atmosféra jej ulíc, námestí, krčmičiek, úžasných pamiatok, vychýrených ligotavých vianočných trhov je to, čo nemôžete tento rok zmeškať.
Vianočné trhy v Prahe patria právom medzi najkrajšie v Európe a ich história siaha až do 19. storočia. Vianočnú atmosféru dotvára bohatý kultúrny program, rôzne typické české jedlá, stánky s dobrotami a rôznymi originálnymi remeselnými výrobkami, ktoré majú špičkovú kvalitu a umeleckú hodnotu.
Nemôžeme zabúdať na kulinárske zážitky, ktoré prispievajú k tomu, že sú vianočné trhy v Prahe mimoriadne populárne. Pochutnať si môžete na pečenej vianočnej šunke, na klobáskach, staročeskom trdle, na českom pečive zo sladkého cesta s mandľami a karamelom, kvalitnom varenom vínku alebo výbornom sudovom pive.

Program zájazdu:
1.deň :
odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Po príchode do "stovežatej Prahy" si prehliadnete najznámejšie pamiatky mesta :  Karlov most, ktorý je najstarší zachovaný most cez Vltavu, Staromestské námestie - srdce Prahy, známy Orloj, Prašnú bránu,...
Neskôr budete mať individuálne voľno na nákupy, na návštevu úžasných vianočných trhoch na Staromestskom námestí, ktoré sa konajú v tradičnom duchu a nájdete tu aj typické české špeciality a ľudové remeselnícke výrobky. Vo večerných hodinách odchod  na hotel, kde sa ubytujete. Nocľah.

2.deň :
po raňajkách vás čaká ďalšie objavovanie tejto úžasnej českej metropoly. Prehliadnete si areál Pražského hradu, Chrám sv.Víta, Zlatú uličku, Malostranské námestie... Individuálne voľno na nákupy a návštevu vianočných trhov. Odchod z Prahy približne o 15:30 hod.

Približné časy odchodov z jednotlivých nástupných miest:

Nitra - cca o 4:30 hod.
Sereď - cca o 5:00 hod. 
Trnava - cca o 6:15 hod. 
Bratislava - cca o 6:00 hod.

Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
1 x  ubytovanie v 3* hoteli
1 x raňajky
služby overeného sprievodcu
prehliadku Prahy
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
príplatok za jednolôžkovú izbu 50 € / osoba/ noc
obojsmerná miestenka 7 € /osoba (môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
lístok na metro - 40 KČ / jedna jazda
prípadná pobytová taxa cca 2 € / osoba/ noc ( platí sa priamo v hoteli)
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra 9 € ( garantovaný zvoz )
Sereď 9 € ( garantovaný zvoz ) 
Trnava 9 € ( garantovaný zvoz )
Bratislava – bez príplatku.
Odporúčame zameniť si peniaze na české koruny.
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Praha

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,72 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,99 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Booking