Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Hrad Veveří a plavba loďou po Brnianskej priehrade

Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno), Veverská Bítýška
Kód zájazdu: 1354357
Cena od: 40 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

12.04.2025 1 deň First Minute 40 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Zavítajte na jeden z najrozsiahlejších moravských hradných areálov na veľkolepý hrad Veveří, ktorý sa majestátne týči nad Brnianskou priehradou.
Dozviete sa, že niekdajší kráľovský lovecký hrad počas svojej histórie zažil dobu okázalej slávy i hlbokého smútku. Hrad navštívil trikrát aj Winston Churchill, ktorý tu dokonca s manželkou trávil nejaký čas v rámci svojej svadobnej cesty po Európe. V rámci prehliadky si pozriete reprezentačné miestnosti hradu, ako napríklad prijímaciu miestnosť, spálňu, malú a veľkú jedáleň a prehliadku zakončíte vyhliadkovou terasou, ktorá vám poskytne krásny pohľad do okolitých lesov a na Brniansku priehradu.
Po prehliadke si môžete samostatne prejsť všetky nádvoria hradu a vyjsť na Prachovskú vežu. Počas individuálneho voľna vám zostane čas na kávu alebo občerstvenie v zámockom areáli.
Neskôr zídete pešo k priehrade, kde na vás bude čakať oddychová plavba loďou po Brnianskej priehrade.
Priehradu lemujú rozsiahle lesy. Počas plavby môžu cestujúci vidieť úzku skalnú tiesňavu, množstvo vodného vtáctva a hrad Veveří z vodnej hladiny. Po plavbe odchod na Slovensko.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
Hrad Veveří ( areál ) - 30 KČ / osoba
Hrad Veveří - prehliadka reprezentatívne miestnoti - 120 KČ / dospelá osoba, 100 KČ / seniori nad 65 rokov, mládež od 18-25 rokov, držitelia preukazu ZŤP; 60 KČ / deti 6-18 rokov  
plavba po priehrade - cca 170 KČ / dospelá osoba
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
odporúčame zameniť si peniaze na české koruny !!!
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Veverská Bítýška

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,26 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 37,12 TRY
Americký dolar  EUR 1,09 USD

Zobraziť všetky »