Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

MSC LIRICA

MSC Lirica3 MSC Lirica1 MSC Lirica2 MSC Lirica4 MSC Lirica5 MSC Lirica6 MSC Lirica7 MSC Lirica8
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Benátky (Venezia)
Kód zájazdu: 1356031
Cena od: 915 €
Príplatky od: 244 €
Plavby

Výber termínu

30.05.2025 10 dní First Minute 915 € +244 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
BENÁTKY · KOTOR · MYKONOS · SANTORINI · ANCONA Taliansko · BENÁTKY

Program:
1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších večerných hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu Vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí MSC Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V ranných resp. dopoludňajších hodinách príchod do prístavu v BENÁTKACH. Registrácia a check-in na loď. Zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 16.00 hod.

3. deň:
Priplávanie o cca 15.00 hod. do KOTORU, najstaršieho mesta v Čiernej Hore zapísaného v zozname miest UNESCO. Miestna legenda vraví, že toto mesto bolo postavené s pomocou víly. Návštevníkov lákajú nádherné stredoveké uličky, námestia, kostoly a taktiež masívny obranný múr postavený nad mestom, ktorý je po známom Čínskom múre najdlhší na svete. Plánované odplávanie o cca 20.30 hod.

4. deň:
Plavba po mori. Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, posilňovne a špeciálnych reštaurácii. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodných baroch.

5. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. na grécky ostrov MYKONOS, zaujímavý najmä úzkymi uličkami s malými bielymi domčekmi s modrými okenicami a taktiež ikonickými veternými mlynmi, ktoré dotvárajú scenériu ostrova. Ostrov je veľmi obľúbené miesto aj pre mladých ľudí, vďaka množstvu diskotékových barov, ktoré hosťujú svetoznámych DJ-ov. Plánované odplávanie o cca 02.00 hod.

6. deň:
Priplávanie o cca 07.30 hod. na najzaujímavejší, romantický a turisticky najatraktívnejší ostrov SANTORINI v Grécku, známy bielymi domčekmi s modrými strechami. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

7. deň:
Plavba po mori. Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, posilňovne a špeciálnych reštaurácii. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodných baroch.

8. deň:
Priplávanie o cca 13.00 hod do mesta ANCONA ležiace na brehu Jadranského mora na teritóriu v tvare ohnutého lakťa. Ancona je jedným z najvýznamnejších prístavov Talianska a zároveň vstupnou bránou do viacerých slávnych historických miest, ako Urbino, Gubbio, Jessi, Osimo. Plánované odplávanie o cca 20.00 hod.

9. deň:
Návrat do talianskeho prístavu BENÁTKY o cca 07.00 hod., vylodenie a presun do centra BENÁTOK*. Prehliadka so slovenským sprievodcom, s ktorým navštívite všetky dostupné zaujímavosti. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko. (*uskutoční sa v prípade záujmu).

10. deň:
Príchod na Slovensko v ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia + nápoje z automatov počas hlavných jedál

Doprava:
autobus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.

Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti MSC (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Benátky

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,26 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 37,12 TRY
Americký dolar  EUR 1,09 USD

Zobraziť všetky »