Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

Planeta

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1304001
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Planeta

TV sauna wellness, spa stolný tenis parkovisko splash park tobogan, šmýkačka detský bazén piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 50 m
Vzdialenosť od letiska: 27 km
Vzdialenosť od pláže: 250 m
Novodobý hotelový komplex ponúka exkluzívne vybavenie a služby na slušnej úrovni pre klientov všetkých vekových kategórií.

Poloha:

Hotel Planeta je perfektne situovaný v blízkosti najvyhľadávanejšieho bulharského letoviska s možnosťami nákupov, turistických atrakcií a množstvom zábavy.

Letisko sa od hotela nachádza 27 km. 


Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie vo verejných priestoroch, vonkajší bazén, detský bazén so šmykľavkami, bazén s 2 tobogánmi, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, reštaurácia s terasou, bar pri bazéne, snack bar, lobby bar (za poplatok), wellness centrum (za poplatok), sauna, posilňovňa, stolný tenis, úschovňa batožiny, zmenáreň, parkovanie (za poplatok)

Ubytovanie:
Hotel ponúka komfortne a elegantne zariadené dvojlôžkové izby typu deluxe (2+1, prístelka formou pohovky), izby typu superior (2+2, prístelky formou rozlkadacej pohovky)  a junior suity (oddelená spálňa s dvojlôžkom a obývacia časť s rozkladacou pohovkou). Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, klimatizáciu, Wi-Fi pripojenie, trezor, telefón, SAT TV a balkón.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela

Pláž:
Piesočná pláž so vstupom do mora je vzdialená len 250 m od hotela.

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,82 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 35,32 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Booking