Rýchly kontakt

0918 999 249

e-mail: cestovka@majo.sk





 


   

 

COSTA SMERALDA

Costa Smeralda_1 Costa Smeralda_6 Costa Smeralda_5 Costa Smeralda_4 Costa Smeralda_3 Costa Smeralda_2 Costa Smeralda_7
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1319341
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Plavby

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
JANOV · MARSEILLE · BARCELONA · CAGLIARI Sardínia · NEAPOL · CIVITAVECCHIA Rím · JANOV

Program:

1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších popoludňajších resp. večerných hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí Costa Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V dopoludňajších hodinách príchod do mesta JANOV v oblasti Ligúria. Presun do prístavu. Registrácia a check-in na loď. V popoludňajších hodinách zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 18.00 hod.

3. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do druhého najväčšieho francúzskeho mesta MARSEILLE. Marseille je hlavné mesto regiónu Provensálska, ktoré ponúka návštevníkom množstvo historických pamiatok (bazilika Notre-Dame de la Gardea, pevnosť Chateau d' If), malebných uličiek, široký bulvár La Canebiére, ktorý lemujú historické budovy, reštaurácie a obchodíky. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

4. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. do španielskeho mesta BARCELONA. Navštíviť môžete slávnu ulicu La Rambla s množstvom butikov, reštaurácii, barov a kaviarní, katedrálu Sagrada Familia či futbalový štadión FC BARCELONA. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

5. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa z plavby a užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

6. deň:
Priplávanie o cca 07.00 hod. do talianskeho mesta CAGLIARI, hlavného mesta Sardínie. Mesto je kultúrnym a umeleckým miestom ostrova. Jeho najzaujímavejšou časťou je Castello, kde sa nachádza väčšina historických pamiatok ako je katedrála Santa Maria, významné archeologické múzeum Cittadella dei Musei a rímsky amfiteáter. Plánované odplávanie o cca 16.00 hod.

7. deň:
Priplávanie o cca 10.00 hod. do talianskeho prístavného mesta NEAPOL, ktoré láka návštevníkov nielen svojou bohatou históriou ale taktiež najslávnejšími vykopávkami na svete v jeho blízkosti, Pompejami a neďalekou sopkou Vezuv, ktorá poznamenala históriu. Plánované odplávanie o cca 20.00 hod.

8. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. do mesta CIVITAVECCHIA, ktoré slúži ako vstupná brána do hlavnej metropoly Talianska, Ríma. Symbol mesta je pevnosť Fortezza Michelangelo. Významným archeologickým náleziskom z rímskeho obdobia sú aj Taurínske (Trajánske) kúpele. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

9. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v JANOVE o cca 08.30 hod., vylodenie, krátka prehliadka mesta Janov*. Prehliadka so slovenským sprievodcom, s ktorým navštívite všetky dostupné zaujímavosti. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko. (*uskutoční sa v prípade záujmu).

10. deň:
Príchod na Slovensko v ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.

Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti COSTA CROCIERE (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Sme členom

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,03 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 37,74 TRY
Americký dolar  EUR 1,11 USD

Zobraziť všetky »